Бившият играч на ЦСКА – Мирослав Манолов, направи страхотен дебют в „Левски“ Чикаго. „Сините“ разгромиха шотландския „Рейнджърс“ с 10:1, а Манолов вкара хеттрик и направи четири асистенции. В срещата блесна и бившият футболист на „Партизан“ (Белград) – Владимир Вукайелович, който добави четири попадения. Въпреки звездната селекция и многото отбелязани голове, най-красивото попадение в мача вкара ветеранът Костадин Везьов. Той открадна топката от десния защитник, навлезе в наказателното поле и прехвърли елегантно вратаря за 4:0. Две попадения добавиха Христо Драганов и Евгени Михайлов. На полувремето резултатът беше 4:0.

Мирослав Манолов скача за първа топка

„Лесно се говори, след такава голяма победа. Резултатът е красноречив. Хубаво е, че вкарахме много голове, защото накрая могат да се окажат решаващи в спора за титлата. Вече се съсредоточаваме в турнира за купата на щата и се надяваме да имаме късмет и пак да бъдем крайни победители“, коментира играещият треньор на „Левски“ Чикаго – Александър Карабелски.

Играещият треньор Александър Карабелски поздравява голмайстора Костадин Везьов

В следващите две седмици, „Левски“ няма да има мач за първенството на „бялата“ дивизия при над 30-годишните, а ще играе като поставен директно на полуфинал за купата на щата Илинойс, с победителя от двубоя „АЕК“-„Хорсебокс Юнайтед“.
Припомняме ви, че българите спечелиха купата на щата през последния сезон 2016, в юбилейната 100 годишнина на Илинойската щатска асоциация по футбол (ISSA).

Галерия снимки:

Голмайсторите Владимир Вукайелович и Костадин Везьов

Организаторът Николай Василев поздравява дебютанта Мирослав Манолов

Владимир Вукайелович отбелязва гол

Стоян Трендафилов в атака

Миро Манолов миг преди да отбележи

Ветеранът Костадин Везьов

Момент от мача

Костадин Везьов се радва след гол

Мирослав Манолов в атака

В-к „България“

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.