Новaта тренировъчна зала на Чикаго Булс ще се казва Advocate Center и ще се намира само на метри от United Center. След 20 години Булс казват довиждане на Берто Център в Диърфилд и здравей на новото си бижу в даунтаун.Съоражението е част от съвместната работа на Биковете със Advocate Health Care като се очаква залата да има и собствена СТА спирка както и ресторанти и магазини за посетители и туристи. Към планираният развлекателен комплекс  ще приложат статуята на Майкъл Джордан в атриум и свързване на стадиона към новото съоръжение. Също така ще  включва четири ресторанта, четири бара, фен шоп, нов офис  и за двата отбора, и зелен покрив.

Photo: Twiter

Photo: Twiter

Ние сме развълнувани и ние не може да искаме повече „, каза Thibodeau. Това ще бъде голямо съоръжение с всичко, и най-новите технологии. Всичко ще става много по бързо и аз знам, че нашите играчи са много развълнувани да тренират тук.

Thibodeau също харесва и, че ще се позволява на играчите , за да получат допълнителна почивка на gamedays.

„Това ще бъде голям плюс и с това как ние тренираме, а и от гледна точка на възстановяване“, каза Thibodeau. Това ще бъде най-доброто. Няма съмнение за това.

снимка ФБ

снимка ФБ

Leave a Reply

Your email address will not be published.