Голмайсторът Мартин Дечев

В последния мач на закрито за сезон 2014/15 „Миньор“ (Чикаго) изпусна да победи 17-сет годишната формация на „Чикаго Файър“. „Чуковете“ водеха с 2:1 и допуснаха гол три секунди преди края за 2:2. Двата гола за „винкелите“ вкара бившият играч на ЦСКА – Мартин Дечев. „Жълто-черните“ повеждаха на два пъти в резултата, но младите „файърци“ успяваха да изравнят. След първите 20-сет минути резултата беше 1:1. Така след две победи, два равни мача и пет загуби „Миньор“ завърши на 9-то място от дванайсет отбора в първа дивизия и догодина ще играе отново в нея.

„За втора поредна година участваме в зала и се представяме колебливо. Същите съперници на открито ги побеждаваме с разлика. Ще трябва да мине време докато навикнем на настилката и правилата. Момчетата се постараха, за нас най-важното е, че подържахме форма. Започваме да се готвим за навън, уреждаме контролни срещи и започваме отначало.“, каза треньорът на „Миньор“ (Чикаго) – Емил Миланов.

Първия официален мач на „Миньор“ (Чикаго) е на 19-ти април. „Чуковете“ ще стартират ударно срещу многократните шампиони „Швабен 1926“.

01
„Чикаго Файър“ – „Миньор“ (Чикаго) 2:2
02
Голмайсторът Мартин Дечев
03
От ляво на дясно: Пламен Пенев; Мартин Дечев и Иван Иванов
04
Пламен Пенев и Добромир Пеев
05
Вратаря Мартин Митев
06
Андрей Василев

DSC_0176

Стефан Златев

DSC_0139

Опасна ситуация пред вратата на „чуковете“

Николай Василев, кореспондент на вестник „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.