Голмайсторът Наско Иванов02

Голмайсторът Георги Пищялов

На Великден „Ботев“ (над 40-сет годишни) победи с 8:4 „България“ (над 30-сет годишни) в контролен мач, който се изигра на Олимпик Парк. Първото полувреме завърши с резултат 3:1 за „канарчетата“. По два хеттрика за победата на „жътло-черните“ отбелязаха Наско Иванов и Кирил Сираков. По веднъж се разписаха Стефан Ялучев и Александър Александров. За „юнаците“ два пъти вкара бившият голмайстор на „Славия“ (Чикаго) – Георги Пищялов, а по веднъж Добрин Добриков и Любомир Велков.

03

Димитър Атанасов

„Все още окомплектоваме отбора и уточняваме кой на коя позиция ще играе. Събрали сме се пет души в ръководството и се опитваме да запазим славното име на отбора. И ние, организаторите, все още не сме решили кой за какво ще отговаря. В момента правим всичко заедно и продължаваме напред“, каза спонсорът на „България“ – Добрин Добриков.

05

Голмайсторът Кирил Сираков

„Идеята беше да направим тристранна среща, но заради празника много хора не можаха да дойдат. В нашия отбор поиграха и някои момчета от „София БГ“. Отборът на „България“ също не беше в пълен състав и това помогна за резултата“, коментира стратега на „Ботев“ (Чикаго) – Димитър Атанасов.

01

Костадин Грозданов и Димитър Атанасов

Тази неделя от 11:30 часа на Олимпик парк, игрище номер осем, ще се проведе тристранна приятелска среща между отборите на „Ботев“ (над 40-годишни), „България“ (над 30-годишни) и „София БГ“ (над 48-годишни).

06

Пищялов и Атанасов

Николай Василев – кореспондент на в-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.