Най-добрите български брокери на недвижими имоти в щата Индиана – Ема и Димитър Бойкови, омъжиха единствената си дъщеря Петя Бойкова. Щастливецът преборил се за сърцето на красивата българка, е американецът Джо Шот. Двамата млади са се влюбили във фитнеса, където младоженецът работи, като персонален треньор. Булката пък, обича спорта покрай татко си Митко, който не спира да поддържа добрата си спортна форма.

Бащата Димитър и дъщерята Петя

Събитието се проведе в имението на милионерското семейство Ричарсон. На церемонията, присъстваха над 200 гости от цяла Америка. В двора на приказната винарна, са разположени огромно разнообразие от различни видове гроздови сортове. Фамилията се слави с производството на страхотни вина, които бяха опитани от гостите на празника.

Имението „Mallow Run

Безпорно най-вълнуващата част от тържеството, бе прочуственият момент, когато диджеят покани булката Петя и баща й Димитър на последен танц. След него, таткото официално предаде ръката на единствената си дъщеря, на младоженеца Джо.

Баща се прощава с дъщеря си

Първа, работа като брокер на недвижими имоти през 2006 г., започва майката Ема Бойкова. Неофициално съпругът Митко е винаги до нея и й помага. През 2013 г., той също, вече официално, става брокер. През годините двамата добиват доста опит и преди пет години създават собствена брокерска компания „M&E REALTY GROUP“.

Ема и Димитър Бойкови – вицепрзидент и президент на компанията „M&E REALTY GROUP“

Хората, които купуват имоти от Ема и Митко, споделят, че българите са истински професионалисти, но не това е било водещото да си закупят къща от тях, а най-вече клиентите са усетили сърдечното отношение и това, че техните чисто човешки нужди са били водещи и най-важни. Това концентриране върху хората, е донесло на Ема и Митко този успех и престиж в брокерството.

Дъщерята Петя също помага на родителите си в брокерството

По стар български обичай, бащата Димитър е дал бизнес в ръцете на двамата млади влюбени. От любовта им към спорта, се ражда идеята за развитието на собствен бизнес проект. Във фитнес залата, където членовете на семейството тренират, те отварят бар за здравословни протеинови шейкове – „SHAKE YOUR WORLD“.

Петя Бойкова на работа в протейновия бар

По думите на бащата Митко, сватбата в столицата на Индиана – Индианаполис, е била като „подготовка“ за сватбата на дъщеря им в България, в родния град Петрич. Тя ще се вдигне тази събота, в центъра на града, в ресторант „Авелон“.

Зетят Джо Шот и бащата на булката Димитър Бойков

Младоженецът Джо Шот показва завидна смелост, защото идва сам на българската си сватба и освен това, идва и за първи път в Родината на своята съпруга – Петя.

Галерия снимки:

Снимки и текст: Николай Василев, Анисия Ботева и Тинита Ботева

Leave a Reply

Your email address will not be published.