„Миньор“ Чикаго стартира предсезонната си подготовка с приятелска среща. „Чуковете“ загубиха с 5:3 от украйнския тим „Кънекшън“. Два гола за българите отбеляза Дидо Радев, а веднъж се разписа Михаил Киров. През целия мач „винкелите“ играха с полеви играч на вратата. Двубоят протече в тренировъчен ритъм, в три полувремена по 30 минути. В 10-те си официални и неофициални срещи до момента между двата отбора, това е едва втората загуба на „Миньор“ срещу този противник.

Голмайсторът Михаил Киров

„Събрахме се за първи път, след първенството в зала. Радващо е, че създадохме много положения за отбелязване на гол, но реализирахме само малка част от тях. Трябва да работим повече върху концентрацията пред гола. В тези мачове резултатът няма значение, противникът също не беше с най-добрия си състав. Изпробвахме няколко нови момчета, които загатнаха за потенциала си, но ще трябва постоянство от тяхна страна, за да се наложат“, коментира треньорът на „Миньор“ Чикаго – Емил Миланов.

Тази събота (15 април), от 2:30 часа следобяд, на адрес: 1450 Forest Gate Rd, Oak Brook, IL 60523, „Миньор“ играе контролна среща с гръцкия „Хеленик“.

Галерия снимки:

Велиян Михалев

Борислав Радев

Ивалин Гунчев

Пламен Пенев

Евгени Александров

Емил Миланов дава напътствия на Кристиян Цвеков

В-к: „България“


Leave a Reply

Your email address will not be published.