„Миньор“ (Чикаго) претърпя поредна загуба в първенството на най-силната Метрополитан Сокър Лийг. „Чуковете“ загубиха с 2:0 гостуването си на германския тим „Кикерс 1958“. През по-голямата част от мача, българите бяха равностойни на немците и създаваха положения, но липсата на централен нападател в отбора си личеше. От началото на сезона „Миньор“ (Чикаго) игре без централен нападател, когато в първия мач бяха изгонени с директни червени картони и наказани за известен период – Росен Каптиев и Пламен Пенев. От тогава „винкелите“ имат отбелязан само един гол и спечелени две точки.

„В самата игра бяхаме равностойни, но нямаме голмайстор, който да се възползва от създадените положения. Аз съм играл като нападател и знам какво ни липсва. В отбора няма човек, който да мисли само за отбелязването на гол“, коментира треньорът Цветан Йончев.

Този четвъртък (11 юни) от 8:00 часа вечерта на адрес: 1750 Techny Rd, Northbrook, IL, 60062, в четвътфинален мач от турнира за купата на щата Илинойс „Миньор“ (Чикаго) среща италианският тим „Интернационал“.
В неделя (13 юни) от 5:00 часа следобяд в осми кръг от първенството на адрес: Oak Brook Park District, 1450 Forest Gate Rd, Oak Brook, „Миньор“ играе с „Юнайтед Сърбс“.

Галерия снимки:

01

Георги Николов

02

Георги Георгиев чисти с глава

03

Светозар Гюров

04

Емил Миланов и Цветан Йончев

05

Капитанът Благой Вълчев

06Асен Василев

Радостина Павлова, кореспондент на в-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.